Det er kærligheden til farver, der inspirerer den nye lancering signeret Cotril.
Cotril reagerer effektivt på disse behov takket være de værdifulde aktive ingredienser, der beriger formlerne Colorlife og bevarer hårets skønhed mod dehydrering på grund af konstant brug af hårtørreren og glansen af ​​farver opnået med innovative tekniske tjenester såsom sombras, frihåndsblegningsteknikkersentere en ny skønhedsallieret: en behandling for at få farvet og bevaret hår ved den suveræne effekt i lang tid.
I dag er den seneste generation af pigmenter, der beriger formlerne for de ædleste farver, strålende og tillader maksimal vægt på højlys og farvekromaticitet, men samtidig er de lysfølsomme.
Deres rigdom bør bevares ved at tilpasse rensesystemet med målrettede formler, innovativ teknologi og specifikke aktive stoffer.
Cotril reagerer effektivt på disse behov takket være de værdifulde aktive ingredienser, der beriger formlerne Colorlife og bevarer hårets skønhed mod dehydrering på grund af konstant brug af hårtørreren og glansen af ​​farver opnået med innovative tekniske tjenester såsom sombras, frihåndsblegningsteknikker .

Fri for SLS, SLES og silikoner.