VitaYummy Hair & Nails Passion Fruit (Summer Edition) 60 stk./glas

Hvis du køber en HEL kasse med 6 stk. - får du dem billigere.

LET YOUR HAIR DO THE TALKING! 

Sommeren er en hel fantastisk årstid, men den kan også være udfordrende for både hår og negle. Med VitaYummy Hair & Nails kan du forkæle dit hår og negle indefra, så du kan erobre sommeren med glansfuldt lækkert hår og smukke negle.
 
Det er kun smagen på VitaYummy Hair & Nails Passion fruit, som adskiller sig fra de resterende VitaYummy Hair & Nails varianter. Indholdet er nøjagtig det samme, så du får derfor stadig et højt indhold af Biotin (5000 μg) og en nøje sammensætning af zink, folsyre og vitaminerne B6, B12 og A, C, D og E. Disse vitaminer og mineraler bidrager til at vedligeholde normalt hår og negle, beskytter cellerne mod oxidativt stress og spiller en rolle i celledelingsprocessen.
 
VitaYummy Hair & Nails Passion fruit Summer Edition er naturligvis veganske og fri for kunstige smags- og farvestoffer. Den lækre sommersmag fås kun så længe lager haves, men VitaYummy Hair & Nails findes også med raspberry, peach og lemon smag. Vi ønsker dig en fantastisk sommer og håber, at VitaYummy Hair & Nails Summer Edition bliver et kæmpe hit hos dig.
 
Anbefalet daglig dosis: 2 bjørne
Børn mellem 3-11 år: 1 bjørn 
Antal bjørne per bøtte: 60 stk
Vægt: 0,25 kg
Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe

Klik her for at ændre denne tekst