Tailor's Clay - 100 ml

Tailor’s Clay, Hårvoks til alle hårtyper – KRAFTIGT HOLD, MAT FINISH.
Intensiv styling til alle typer hår. Dette unikke produkt med bambus ekstrakt og silica, giver håret form og struktur. Perfekt til kort hår og til alle som bare elsker et naturligt og stærkt look.

ANVENDELSE:
Gnid en lille smule af produktet jævnt imellem hænderne, indtil produktet er glat og herefter arbejdes det ind i håndklæde tørt hår.

SÆRLIGT:
Perfekt til sensitiv hovedbund. Silica forbedrer viskositeten og giver en glat struktur, så produktet nemt kan påføres. Tilfører fugt til hår og hovedbund. Bambus ekstrakt giver dit hår et perfekt hold og pleje

 

Vægt: 0,15 kg
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Klik her for at ændre denne tekst

Kraftigt hold - mat finish.

Intensiv styling til alle typer hår. Dette unikke produkt med bambus-ekstrakt og silika giver håret form og struktur. Perfekt til korte frisurer og for alle, der kan lide et naturligt og stærkt look.

Anvendelse: Gnid en lille smule jævnt mellem hænderne indtil produktet er glat og arbejd det derefter ind i det håndklædetørre hår.

Specielt: Perfekt til en følsom hovedbund. Silika for en bedre styrke, fleksibilitet og en glat struktur. Giver fugtighed til hår og hovedbund. Bambus-ekstrakt giver dig perfekt hår og pleje.