COTRIL FIREWALLl 250 ml

Varmebeskyttende spray som skaber en film, der omslutter strukturerne for at forhindre overdreven dehydrering og bevare deres farve under børstning. Det forsegler længderne og bevarer det naturlige niveau af elasticitet, lysstyrke og fleksibilitet inde i dem, hvilket fremskynder stylingen . Dens ultralette tekstur gør det muligt at bruge andre stylingprodukter uden at tynge det ned, for et lyst og naturligt look.

Fordele for dig:
dens specifikke lette og beskyttende formel beskytter hårfibrene mod høje temperaturer og forhindrer brud på længder forårsaget af varme. Den har en anti-krus funktion og letter tørring og styling. Fikseringskraft 1/6.
Ideel til til alle hårtyper. Brugt i kombination med hårtørrere, krøllejern og glattejern garanterer den perfekt glathed og en ultradefineret krølle.

Anvendelse:
Før brug af varmekilden, spray jævnt på håndklæde tørt eller tørt hår, især på længder og spidser, og fortsæt derefter med den ønskede styling. Ryst godt før brug.

Vægt: 0,35 kg
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Klik her for at ændre denne tekst

Ingredienser:
AQUA (VAND), ALKOHOL DENAT., PEG·40 HYDROGENERET RINICINOLIE, GLYCERIN, NATRIUMLAKTAT, PEG-7 AMODIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-16, AMODIMETHICONE, NATRIUM LANETH-40 MALENAT/STYRENENCOPOPOLIDENLYSUL, COLIDENCOLN,COLINAT,COLINAT,COLON. JAPONICA FRØOLIE, HVEDE AMINOSYRER, SOJA AMINOSYRER, TRIDECETH-10, CETRIMONIUM CHLORID, THREONIN, SERIN, ARGININ HCL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CITRONSYRE, PARAMENSYRE.

Listen over ingredienser kan blive opdateret. Vi råder dig til at henvise til formlen på produktemballagen.