Panasonic Hårklipper - ER-DGP82

Strømforsyning: 220-240 V (kører både batteri / og alm. strøm)
- Li-ion Batteri
- LED indikatorer som viser enhedens funktioner
- Specielt designet lineær-motor med konstant hastighed
- Vægt: 245 g
- Lineær-motor med 10.000 vibrationer / min. (Skærer omkring 62.000 hår / sek)
- Skærehoved med X-taper Blade 2.0, DLC coating + titanium coating, Rustfrit stål

 

Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe

Klik her for at ændre denne tekst

Med Panasonics nye, revolutionerende, lineær-motor teknologi og X-Taper 2.0 blade er du sikret konstant hastighed altid - og faktisk kan motoren iflg. Panasonic skære omkring 62.000 hår / sek.
Den konstante hastighed på motoren giver Panasonic ER DGP82 en utrolig skarphed. Hos normale hårklippere kan tæt eller tykt hår resultere i at hastigheden på motoren falder og skæreydelsen bliver dårligere - men for Panasonic ER DGP82 forbliver hastigheden på skærebladet altid den samme og giver et bedre og mere præcist resultat.
Hårtrimmerens slanke design giver dig endnu bedre ergonomi og sikrer maksimal komfort for dig som frisør. Dit greb er sikret af Panasonics bløde Touch-grip som giver et godt hold i maskinen.
Batteriet er i særklase og holder strøm til ca. 50 min. klipning og der medfølger kamme til 6 forskellige længder - og uden kammene klipper ER DGP 82 i fem niveau som enkelt justeres med en drejeknap.
Der medfølger 3 kamme som kan vendes og hver kam har derfor 2 længder. Bladene på Panasonic ER DGP 82 er X-formede (X-blade) og lavet af kulfiber med titaniumbelægning og giver en knivskarp og super grundig klipning - i både vådt og tørt hår.For de lidt nørdede, så skriver Panasonic om trimmeren, at den unikke, patenterede af lineær-motor teknologi virker efter princippet om elektromagnetisme.

Dette medfølger Panasonic ER DGP82 Hårtrimmer:
- Oplader / ladestation
- Opbeveringsrum til kammene
- Olie
- Rensebørste