Moser Edition Pro 2 Hårtørre

Fra: Moser

Moser Edition PRO 2 professionel hårtørrer udviklet af en førende tysk producent af frisørudstyr. Anbefales til professionel brug i saloner og til hjemmebrug.

Modellen har et originalt design og et behageligt ergonomisk håndtag med en jævn vægtfordeling i hele strukturen. Kroppen er lavet af højholdbar plast, og hele enheden vejer ikke mere end 485g.

Vægt: 1,15 kg
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Klik her for at ændre denne tekst

Hårtørreren er også kendetegnet ved den indbyggede iongenerator, ved hjælp af hvilken den blæste luft er mættet med negativt ladede ioner, hvilket hjælper med at blødgøre håret og letter hurtigere og bedre styling, hvilket eliminerer statisk elektricitet.

Dette er en stilfuld enhed til at skabe frisurer på håret af enhver type og struktur. Hårtørreren giver hårpleje af høj kvalitet og et højt sikkerhedsniveau.

Modellen er udstyret med en kraftig højteknologisk vekselstrømsmotor, med en effekt på 2000 W og en støjsvag mekanisme. Hårtørrer er udstyret med 2 hastigheder og 3 temperaturindstillinger, samt en separat Cold Shot knap foran på håndtaget. Den har pålidelig beskyttelse mod overophedning takket være den indbyggede termostat.

Funktioner:

Strømforbrug - 2000 W

Pålidelig AC-motor
6 hastigheder og temperaturindstillinger
Cold Shot-knap for bedre hold
Negativ ion generator
Aftageligt filter
Ledning - 3m
Vægt - 485g
Inkluderet i sættet:

6x61 mm koncentratormundstykke
6x72 mm koncentratormundstykke