Bionedbrydelige Nitrilhandsker, str. S

Bionedbrydelige Nitrilhandsker - Et bæredygtigt valg. 

Hjælp os med at spare på plastikaffald - skift dine sorte nitrilhandsker ud med bionedbrydelige handsker.

Der bruges i gennemsnit 10 stk. handsker pr. frisør hver dag. Der er alene i Danmark ca. 8000 frisører som tilsammen bruger 80.00 handsker om dagen, eller 17.600.000 handsker om året. Dette giver 52.800 kg plastiskaffald om året - alene i frisørverden. 

En almindelig nitrilhandske tager ca 200 år om at blive nedbrudt i naturen - Nordic Protect bionedbrydelige nitrilhandsker bruger 3-10 år. 

Skift dine handsker ud nu og formindsk dit CO2 aftryk - det koster ikke mere.  

Vægt: 0,6 kg
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Klik her for at ændre denne tekst

EN LILLE ÆNDRING MED KÆMPE BETYDNING

Har du lyst til at lave en lille ændring i din salon, som har en kæmpe betydning?
Så skal du skifte til bio nedbrydelige nitrilhandsker!

Bæredygtige tiltag er kommet for at blive. Skift dine almindelige nitrilhandsker ud med bionedbrydelige nitrilhandsker, og mindsk din salons CO2-aftryk.
Vi er overbevidste om, at den bionedbrydelige nitrilhandske er kommet for at blive – ligesom eksempelvis el-bilen. Hvornår skal du med på den bæredygtige rejse?

Der bruges i gennemsnit 10 stk. handsker pr. frisør hver dag. Der er alene i Danmark ca. 8000 frisører, som til sammen bruger 80.000 handsker om dagen, eller 17.600.000 handsker om år. Dette giver 52.800 kg. plastikaffald om år – kun i frisørverden.
Hvor mange handsker bruger du hver dag?

En almindelig nitrilhandsker tager ca. 200 år om at blive nedbrudt i naturen – Nordic Protect bionedbrydelige nitrilhandsker tager 3-10 år.